زعفران

مهمترین خواص زعفران برای سلامتی چیست؟

گرچه مردم اغلب به ادویه هایی مانند زعفران به چشم طعم دهنده ی مواد غذایی نگاه می کنند، اما این نوع ادویه جات دارای مقدار زیادی مواد مغذی ویژه با خواص فراوان هستند. یکی از خواص زعفران افزایش ایمنی بدن است. زعفران مقداری ویتامین C یا همان اسید اسکوربیک دارد که برای سلامتی انسان مهم است. همه می دانیم که گلبول های سفید اولین خط دفاعی بدن در برابر بیماری هستند. ویتامین ث یا همان اسید اسکوربیکی که در زعفران وجود دارد، روند تولید گلبول های سفید خون را افزایش می دهد.

کاربرد زعفران در زمینه های پزشکی و دارویی طی تحقیقات متعدد به اثبات رسیده است. مطالعات زیادی در ژورنال های پزشکی، دارویی و شیمیایی آمریکا، انگلستان و علوم پزشکی ایران در ارتباط با کاربردهای زعفران و ترکیبات اصلی آن در درمان بیماری های مختلف انجام شده و متخصصان زیادی روی خواص پزشکی این گیاه (در قالب نمونه های آزمایشگاهی) جهت درمان بیماری های متعدد مانند تومور و ناراحتی قلبی تمرکز کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *